behass, bernt hasselström, fågelhundar, hundträning, jaktdressyr, hunddressyr, dressyrkurs, valpkurs, grundkurs, apportkurs, jaktkurs, helgkurs, fjällkurs, privatkurs

 
Startsida
På mitt sätt
Dressyrkurser
Referenser
Nyheter
Hundarna
Gästbok
Länkar
Kontakt
 
-----Bernt Hasselström
Tegvägen 12
98143 Kiruna

tel:0980-83508
mob:070-5183508
bernt@behass.se

 


 
Anneli och Nasti Kiruna

Hej Bernt!
Tack för en mycket givande jaktdressyrkurs, önskar bara att den inte var slut. Jag tänker en hel del på detta med att läsa hund, Bernts linje och de olika "funktionerna" hunden växlar mellan. Det känns som väldigt viktiga pusselbitar på vägen mot en väldresserad hund. Vi ses! /Anneli och Nasti
 

Anja Jakobsson
Hallåj,
Tack för en rolig helg! Det var första gången jag var med Greta på fjäll och nu vet jag att det inte var sista. Efter den här helgen vågar jag start på prov.

Jag fick också ett "kvitto" på att jag har den kanonhund jag trodde att jag hade.

Bernt, jag har tänt till och jag lovar att jag aldrig mer ska gå för fort :)

Hälsningar från JänkisGreta och Anja
 
Per-Erik Sturk Kiruna
Jaha! då var det över för denna gång, lugn i flog.
En mycket bra kurs för mig och vittra synd bara att det går så fort 10 träffar, hade velat ha fler så att man kan finslipa, nu vet jag hur man ska agera när det flyger fågel.
Måste påpeka en viktig detalj! Bernt! du är duktig på att berätta hur man ska göra, så att till och med "jag" förstår, detta är min första jakthund, så du ska ha en stor eloge från mig och vittra....
ha de!!
 
Kurt Rova
Hej Berra!
Tack för en otroligt lärorik Grundkurs! Jag tror att jag fattat detta med att lära sig läsa sin hund och på det sättet bli en bättre förare ;-)
 
Åsa & Ingemar Stöckel Kiruna
Hej Bernt !
Tack för ditt enorma engagemang vid Fjällbrisens unghundsträff.
Nu har det gått två veckor sedan träffen och vi har talat med samtliga som var med, Jag och Åsa kan bara konstatera att vi drog en högvinst när vi valde "BeHass" som en av dressyrledarna och föreläsarna till vår valpträff.
Vi kan bara gratulera andra som hittar din hemsida och får möjlighet att vara med på någon av dina kurser.
Än en gång ett stort TACK!

//Ingemar & Åsa
Fjällbrisens kennel
www.fjallbrisens.se
 
Hanna Holmberg Skansnäs Sorsele
Hej!
Tack för allt jag fick lära om mig själv och min hund i helgen på Fjällbrisens valpträff. Du är en skicklig instruktör som får en att se och förstå hur man hantera den typ av hund man har. Var och en utifrån sina förutsättningar. Tack även för allt positivt jag fick höra. Mycket visste jag faktiskt inte om.
Jag kommer att rekommendera dig starkt!
/Hanna och Gira
 
Thomas M Kiruna
Hej Bernt.
Här kommer en sent tack för kursen lugn i flog. Kan varmt rekommendera den, fick vara med på inventeringen och vart positivt överraskad det funkade hur bra som hels.
Ses i Pirti.
 
Tony Bogdanoff Kiruna
Hej Bernt
Vill tacka dig så mycket för "valp" och "lugn i flog" kursen.
Från att ha Ymer dragandes i kopplet och ej kunde gå fot till att Ymer gick fot med sy-tråd.
Att sista dan på lugn i flog kursen kunna springa lös på sök, stöta upp en duva, sätta sig spontant utan kommando från föraren. Kurserna har passat mig och Ymer som handen i handsken, hoppas bara att Matte klarar jägarexamens skyttet innan hösten så kan det bli en riktigt trevlig höst.
Ha de... /Tony
 
Göte Jönsson Överkalix
Hej Bernt.
Det har varit en intressant helg i Svartberget, före jag kom dit såg jag inte hur vi skulle komma ur vårt dilemma Dacke och jag, Nu vågar jag tro på att det går vägen. Du har rätt i det mesta, men en sak missade du, jag är inte gammal i gamet.
MVH Göte.
 
rolex replica sale | replica watches | rolex replica | hublot replica | tag heuer replica sale
© BeHass 2006 ~ Webb & Layout: Sussan